Kde kúpiť
Späť k Elektrické a parné hrnce

SPR 5520SS Pomalý hrniec

  • Jednoduché ovládanie pomocou displeja a otočného voliča
  • Objem nádoby 5,5 l - vhodný pre celú rodinu
  • Nepriľnavá hliníková vnútorná nádoba na multifunkčné použitie
Pripravujeme
Kde kúpiť

Pomalý hrniec

Jednoduché ovládanie pomocou displeja a otočného voliča
Objem nádoby 5,5 l - vhodný pre celú rodinu
Nepriľnavá hliníková vnútorná nádoba na multifunkčné použitie
Elegantný dizajn z nehrdzavejúcej ocele vhodný do každej kuchyne
Pokrievka z tvrdeného skla pre dlhú životnosť

5 prednastavených funkcií varenia:

  • Veľmi pomalé varenie
  • Pomalé varenie
  • Biela ryža
  • Varenie v pare
  • Sauté
Funkcia Keep Warm automaticky udržiava ideálnu teplotu jedla po skončení varenia
Vynikajúca na varenie polievky, duseného mäsa, džemu, jahňacieho mäsa, hovädzieho mäsa, zeleniny, vajec atď.

Pomalé varenie

  • je novým spôsobom varenia, ktoré uchováva všetky chuti a vône
  • nevyžaduje použitie oleja
  • šetrí čas a peniaze
  • umožňuje vykonávať varenie v pare, pečenie, smaženie a prípravu skvelých dusených pokrmov
  • umožňuje pripraviť vynikajúce pokrmy dokonca aj z lacnejších odrezkov mäsa
  • zabraňuje akémukoľvek spáleniu pokrmov, pretože nevyžaduje vysoké teploty varenia, pri ktorých k spáleniu dochádza
  • znižuje spotrebu vody vďaka príprave pokrmu v jednej nádobe

7 dôvodov na varenie v pomalom hrnci

  1. Jednoduchosť – jednoducho vložte všetky ingrediencie do hrnca a nechajte ich urobiť všetku prácu.
  2. Úspora vody a energie – vďaka špeciálnej konštrukcii a hliníkovému hrncu dochádza k účinnejšiemu prenosu tepla ako pri tradičných keramických hrncoch, čo znamená úsporu energie
  3. Úspora času – hneď ako vložíte všetky ingrediencie do hrnca, môžete ho nechať, aby varil sám
  4. Výrazné chuti a žiadne straty vitamínov – vďaka pomalému vareniu pri nízkych teplotách zachováte v porovnaní s tradičným varením chuti, vône aj vitamíny
  5. Šťavnaté mäso – pri pomalom varení zostáva šťava vnútri mäsa
  6. Možnosť varenia tuhého mäsa – tradičné tuhé mäsá sú po pomalom varení lahodné
  7. Varenie bez tuku – vďaka nízkym teplotám nemusíte používať olej, a preto pripravujete ľahšie pokrmy, ktoré sú dokonca chutnejšie
Príslušenstvo: špachtľa na ryžu, odmerka
 
Elektrické a parné hrnce

Technický popis

Na stiahnutie

Obrázky
Načítaj ďalšie
Zrušiť
máte v porovnávanie -
Porovnať